Magic Silver

Upea Magic Silver hopeakorusarja on suunniteltu juuri Sinulle ja asiakaskunnallesi, kun haluat lisäarvoa ja -myyntiä myymälääsi.

Korvakorut ovat aitoa 925-hopeaa ja ne eivät sisällä nikkeliä. Hintataso on pystytty pitämään edullisena, kun korut tulevat suoraan valmistajalta, ilman välikäsiä.
Laadullisesti vastaavia koruja myydään kultasepänliikkeissä. Magic Silver konsepti on testattu jo monissa parturi-kampaamoissa, kosmetologeilla ja matkamuistomyymälöissä.

Korut ovat saanet heti suuren kysynnän, niiden monipuolisuuden, laadun ja hinnan puolesta.

Jälleenmyynti on helppoa. Pääset alkuun tilaamalla aloituspaketin, johon kuuluu kaikki, mitä tarvitset: korut, telineet, lahjapussit ja markkinointimateriaali. Saat reilun maksuajan ja halutessasi yrityksesi tiedot julkaistaan myös jälleenmyyjät-sivullamme. Voit koska tahansa tilata lisää valitsemiasi koruja verkkokaupastamme.

Magic Silver -korujen avulla voit kasvattaa yrityksesi myyntiä todella helposti. Jälleenmyjiemme kokemuksen mukaan upeat, edulliset korut tuovaat liikeeseen myös uusia asiakkaita.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä vaikka heti!


KAMPAAMOIDEN KOKEMUKSIA

Hyvinkääläinen Ekokampaamo Margit otti Magic Silver –koruja myyntiin saatuaan niistä tietoa sähköpostimainoksesta. ”Keskustelimme koruista henkilökunnan kanssa ja tulimme yhdessä siihen tulokseen, että korut saa myyntiin hyvällä sopimuksella ja ne vaikuttavat kauniilta ja laadukkailta” kertoo kampaamoyrittäjä Margit Lesonen.

Ekokampaamossa lähdettiin liikkeelle kattavalla valikoimalla: kampaamopöydillä, asiakkaiden edessä, on pienemmät korutelineet ja muualla myymälässä on esillä muu valikoima. Asiakkailla on hyvää aikaa tutustua esillä oleviin koruihin sillä aikaa, kun väriaine vaikuttaa. Margit kertoo: ”Asiakkaamme ovat kehuneet, että korut ovat kauniita ja niitä on mennyt hyvin jo ensimmäisistä päivistä alkaen. Värikkäät korut ja kevään muotiuutuus, GoUp-korut, ovat olleet suosituimpia”.

Koruja ovat ostaneet kaikenikäiset asiakkaat. Monet ostavat niitä myös lahjaksi toisille. Ekokampaamo Margitissa tehdään paljon myös meikkejä ja juhlakampauksia, ja asiakkaat innostuvat myös ostamaan juhlalookiin sopivia koruja. ”Harvalla suomalaisnaisella on vaatteiden sävyyn sopivia koruja. Magic Silver –valikoimassa on koruja joka tyyliin ja värimaailmaan, ja huolitellusta meikistä ja kampauksesta tulee täydellinen juhla-asu kun mukaan ostetaan vielä uudet korvakorut” kertoo Margit Lesonen.

Magic Silver on tehnyt kampaamoyrittäjään hyvän vaikutuksen: ”Olemme saaneet erinomaista asiakaspalvelua ja vastauksen kaikkiin kysymyksiimme. Olemme todella tyytyväisiä, että aloitimme korumyynnin” summaa Margit kokemuksiaan korumyynnistä kampaamossaan.

Parturi-kampaamo Punaparta Pieksämäellä aloitti Magic Silver -korujen myynnin helmikuussa. Heillä on koruteline näyteikkunassa sekä kampauspöydillä asiakkaiden ihasteltavana. "Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä ja moni hämmästelee, kuinka edullisia korut ovat".

Kampaamoyrittäjän omat suosikit ovat Double B -tuplapallokorvikset, ja hän kertookin, että moni on tullut kyselemään, mistä sellaisia saa. "Korvakorujen myynti on tuonut liikkeeseemme paljon uusia kävijöitä, joista toivottavasti tulee myös kampaamomme vakiasiakkaita. Punaparrassa ollaan niin innoissaan Magic Silver -koruista, että suunnitteilla on jo useampi naistenilta, jossa esitellään koruja ja pidetään hauskaa" kertoo Punaparran yrittäjä Eveliina Heinonen.


Parturi-kampaamo H & H Parolassa
on tyytyväinen Magic Silver -korujen tuomaan lisämyyntiin. "Tämä on ollut mukavaa ja helppoa myyntiä. Asiakkaat ovat olleet innoissaan uusista koruista ja mikä parasta koruja, ei ole edes tarvinnut myydä: ne ovat menneet kaupaksi ihan itsestään. Luovun kohta pesuaineiden myynnistä ja rupean myymään vain koruja"

Linna Style -kampaamo Hämeenlinnan keskustassa vakuuttui kauniiden, laadukkaiden hopeakorujen tarjoamasta mahdollisuudesta ja ryhtyi Magic Silver -jälleenmyyjäksi.
"Ihan hyvä juttu, asiakkaat ja oma väki ovat kovasti innostuneet. Korut oikeastaan myyvät itsestään, kun ovat hyvin esillä. Välillä vaan lisää täydentelen. Kannattaa kokeilla"