Helppoa ja riskitöntä varainhankintaa
-taatusti parhaalla tuotolla!

Magic Silver -korvakorut ovat laadukkaita ja hopeakoruja, joita on helppo myydä. Ne ovat edullisia ja niiden jälleenmyynti on hauskaa sekä kannattavaa.

Olemme miettineet sekä tuotevalikoiman että varainhankintaan liittyvät asiat valmiiksi niin, että sinun ei tarvitse stressata turhasta.

Myymällä koruja voit tienata helposti satoja euroja!

Haaveissa luokkaretki Lontooseen?

Onko teillä yhteinen tavoite? Haluatteko lähteä yhteiselle matkalle tai tehdä suuremman hankinnan? Magic Silver -koruja myymällä päiväkodit, koulut, urheiluseurat ja kuorot pääsevät tavoitteisiinsa helposti ja turvallisesti.

Tienaa satoja tai tuhansia euroja todella helposti:

Esim. jos 20 henkilöä myy jokainen 10 korua, on keskimääräinen ansio noin 1600 €!

Näin se toimii:


1) Yhteyshenkilö lähettää sähköpostia, jossa kerrotaan yhteisö, yhteyshenkilön nimi, yhteystiedot sekä laskutusosoite. Paluuviestin mukana lähetämme esitteitä, tarkat toimintaohjeet sekä ilmaisen näytekorun. Sähköpostiosoitteemme on hopeajaloste@hopeajaloste.fi.

2) Kaikki kampanjaan osallistuvat myyvät koruja ottamalla tilauksia vastaan tilauslomakkeeseen. Myyntiajan päätyttyä yhteyshenkilö tekee yhteenvedon myydyistä koruista ja lähettää lomakkeen sähköpostilla osoitteeseen hopeajaloste@hopeajaloste.fi.

3) Lähetämme tilatut korut 2 - 3 viikon kuluttua tilauksesta. Yhteyshenkilö vastaa siitä, että korut toimitetaan myyjille, jotka toimittavat ne korujen ostajille. Ostaja maksaa korut toimituksen yhteydessä. Myyjä tilittää varat yhteyshenkilölle.

4) Laskun toimitamme tilauksen yhteydessä mainittuun laskutusosoitteeseen. Maksuaikaa on kaksi viikkoa siitä, kun korulähetys on toimitettu.

Koruissa on aina 50 % kate. Jos myyt 25 € maksavan korun, saat pitää 12,50 €!

Toimi nopeasti - pääsette tavoitteeseenne nopeammin, kuin uskottekaan.

Tienaa helposti satoja euroja!

Magic Silver -korut ovat laadukkaita ja niitä on helppo myydä. Vastaavan laatuisia koruja myydään vain kultasepänliikkeissä.

Korvakorujen hinnat & tarkat tuotekuvaukset ilmenevät verkkosivuillamme sekä tuotekuvastossa. Varainhankintamyynti koskee kaikkia valikoimamme koruja. Korut ovat hinnoiteltu valmiiksi.

Vähimmäistilaus on 30 koruparia. Tämän pienempiä tilauksia emme voi toimittaa.

Varainkeruu tuotemyynnillä on laillista ja turvallista. Meillä ei ole ostopakkoa, vaan voitte tilata juuri sen määrän tuotteita kuin saatte myytyä, ja maksatte vasta, kun olette saaneet tuotteet ja rahat ostajilta. Verottajan tekemän päätöksen mukaan kertaluoteinen, selkeästi varainhankintaan tähtäävä tuotemyynti on verovapaata.