Turvallista ja tuottavaa varainhankintaa

Magic Silver varainhankinta on erittäin helppoa, turvallista ja tuottoisaa. Meillä saat aina 50 % myyntituoton, eli pääset tavoitteisiisi nopeasti. Voit myydä kaikkia kuvastomme upeita tuotteita: koruja naisille, lapsille ja miehille - sekä pinsettejä ja kynsiviiloja.

Voit myydä koruja helposti vaikkapa some-kanavien, sähköpostin tai tapaamisten avulla. : esittelet tuotteet asiakkaalle kuvastosta (sähköinen tai painettu) ja teet koontitilauksen. Tuotteet saat nopeasti ja vaivattomasti - lasku pitää maksaa vasta, kun olet saanut maksun asiakkailtasi!

Magic Silver korut on Suomen ehdottomasti suosituin korusarja. Niitä rakastetaan laadun, tyylin ja edullisen hinnan takia.

Korut ovat erinomainen lahjaidea - ja valikoimastamme löytyy koruja ihan jokaiseen makuun.

Tervetuloa mukaan tekemään Magic Silver -varainhankintaa - se todella kannattaa!

"Luokkamme oli kokeillut jo montaa eri tapaa kerätä rahaa suurta unelmaamme, leirikoulumatkaa Lontooseen, varten. WC-paperia oli kohtuullisen helppo myydä, mutta sen varastointi ja toimittaminen oli todella hankalaa. Makeisia tuntuu olevan kaikilla myynnissä, ja halusimme keksiä jotain ihan uutta. Niinpä otimme kokeeksi myyntiin Magic Silver -korut, ja yllätyimme, kuinka nopeasti ansaitsimme reilusti yli tuhat euroa. Kenenkään ei tarvinnut edes poistua kotoota, vaan myynti toimi kokonaan sähköisiä kanavia pitkin"

Kysy lisää: hopeajaloste@hopeajaloste.fi

Ansaitse helposti jopa tuhansia euroja!